4 Digitale ‘doe-cadeau’s’ om de lockdown door te komen.

Het kwam een beetje als donderslag bij heldere hemel maar van vanaf vandaag zitten wij dan toch echt weer in een lockdown. De Omricon variant gooit geen roet in het eten maar een volledige granietregen van een niet nader genoemde staalfabriek.

Om het feest compleet te maken valt deze lockdown precies tijdens de feestdagen en nog een aantal weken extra. En nu? We moeten elkaar een beetje bezig gaan houden. En voordat we onze lieve kinderen achter het behang plakken of onze man op pad sturen om maandverband te gaan halen (duurt altijd wel even) heb ik hier een lijstje gemaakt met leuke ‘doe cadeau’s’ waar je de deur niet voor uit hoeft.

Geen zin om te scrollen? Ga direct naar jouw favoriete cadeau, scheelt je weer tijd.

Fred’s bouwtekeningen
Eiwitrijke receptenboek
Yoga Nidra online
Gitaarlessen online

Fred’s bouwtekeningen

Indien jouw partner of huisgenoot erg creatief is met hout en graag zelf dingen bouwt, dan is Fred’s bouwtekeningen hét cadeau om te geven met de feestdagen. Het is heel simpel. Je betaalt eenmalig € 67,- euro (normaal € 297,-) en krijgt direct je leven lang toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen. Dit zijn kasten, tafels, boekenkasten maar ook volledige uitbouwen, schuurtjes, wat je maar kan verzinnen om te bouwen met hout.

Alle tekeningen zijn gemaakt door een professionele timmerman. Jij hoeft alleen nog maar te timmeren.

Ga hier naar de aanbieding: Fred’s bouwtekeningen.

Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand graag fit wil blijven zonder een volledige boekenkast te moeten bouwen en thuis begint met krachttraining. Met een dergelijke training heb je wel een goed eiwitrijk dieet nodig. Niemand zit te wachten op half getrainde armen, laten we ook voor leg-day niet vergeten. Met dit simpele digitale gerechtenboek krijg jij direct toegang tot recepten voor elke maaltijd van de dag. Ook spiermassa kwekende snacks maak je in een handomdraai. Leuk om samen te doen. Of juist alleen.

Deze recepten kosten normaal € 76,- maar omdat ik jullie zo aardig vind kunnen jullie deze digitale smaakmakers al aanschaffen voor € 19,-. Goedkoper dan een pot eiwitpoeder.

Ga hier naar de aanbieding: Eiwitrijke Recepten

Yoga Nidra

Als jullie elkaar af en toe niet kunnen luchten omdat je hutje mutje op elkaar zit is het tijd om te ontspannen. Het is natuurlijk volledig begrijpelijk als de stress in huis oploopt. Laten we eerlijk zijn, we zitten allemaal in deze situatie maar je zit nu eenmaal fijner in een lockdown met een grote tuin achter je woning dan 7 hoog in je 1 of 2 kamerflatje in Amsterdam. Daarom is het belangrijk om ook rust te pakken. Waar sommige mensen al genoeg hebben aan neerploffen in een stoel met een goed boek, hebben andere veel diepere ontspanning nodig om een beetje frustratievrij te blijven in deze periode.

Tijdens een Yoga Nidra meditatie ga je in een hele diepe staat van bewustzijn. Voor deze meditaties kun je ook lekker gaan liggen, zoals jij het lekkerst ligt. Laat je meevoeren met de stem die jou perfect begeleidt in een reis door jouw eigen vermogen los te laten en te belanden in het hier en nu. Je krijgt toegang tot 7 Yoga Nidra meditaties, een e-boek die uitleg geeft wat Yoga Nidra inhoudt en toegang tot 3 kort Yoga Sessies (video’s). Normaal kost dit hele pakket € 111,- euro maar via mijn link kun je voor € 37,- al kennis maken met de wereld van mediteren.

Ga hier naar de aanbieding: Yoga Nidra.

Gitaarles online

Heb je er altijd al van gedroomd gitaar te kunnen spelen? De snaren te kunnen laten dansen onder jouw vingertoppen. Die ene gitaarsolo waarvan je altijd hebt gehoopt die ooit een keer te kunnen voordragen. Dit is je kans! Gitaarles online biedt een volledig pakket gitaarlessen die jou van onhandige, niet muzikale – ik heb alleen een gitaar in de kamer staan voor de show – persoon, naar een professionele Sing and Songwriter transformeert! En dat geheel op jouw eigen tempo. Het enige wat je nodig hebt is een gitaar, laptop en internetverbinding.

Twijfel je nog? Je kunt je eerst vrijblijvend aanmelden voor een proefles waarna je direct een handig digitaal akkoordenboek ontvangt. Vind je het niks houd je het bij die les. Heeft die ene les jou laten ontpoppen tot een Jimmy Hendrix in de dop? Je kunt 3 pakketten kiezen om jouw nieuw gevonden talent volledig de jouwe te maken. Meteen 3 jaar premium toegang inclusief Sing and Songwriter lessen? Voor € 149,- ben jij over drie jaar hét nieuwe 3FM talent.

Ga hier naar de aanbieding: Gitaarles Online.


Vind je het fijn dat deze moeite gedaan wordt voor jou? Doneren is lief, delen mag altijd.

Alvast bedankt!

Totaal: € -