Dit doe ik

Ik ga er wel een beetje vanuit dat je mijn ‘Dit ben ik‘ gelezen hebt. Hier heb je hopelijk een goed beeld gekregen van wie ik ben en is het wel duidelijk dat mijn specialisme in de sales ligt. Ik verkoop jouw schoonmoeder nog als het moet. Maar aangezien niet iedereen een schoonmoeder heeft en het vooralsnog illegaal is dit te doen, komen we nu op het punt wat ik ook graag doe. Schrijven. Lijkt mij duidelijk. Wat mij onderscheidt van andere bloggers? Ik schrijf zoals ik praat. Afhankelijk van de situatie en het onderwerp pas ik de emotie aan die daarbij past.

Je zult niet snel jargon vinden in mijn blogs of artikelen, deze moeten toegankelijk zijn voor iedereen zonder dat zij daar nog een hoop Google tegenaan moeten gooien. Helaas ontsnap je er niet aan met sommige onderwerpen jargon te moeten gebruiken, dan zorg ik voor duidelijkheid zodat het alsnog voor iedereen toegankelijk en leesbaar blijft.

Bloggen

Dit mag overal over gaan. Over elk onderwerp kan ik de enthousiasme vinden mij erin te verdiepen en een goede informatieve blog neer te zetten voor jou. Wil jij humor? Krijg jij humor. Wil jij een serieuze blog? Krijg jij een serieuze blog. Wil jij een zakelijke blog? Krijg jij een zakelijke blog. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook voor herhaalopdrachten kun je contact met mij opnemen.

Artikelen

Kom maar op. Daag mij uit een artikel te schrijven. Zoals je kunt lezen in ‘Bespaar je de energie‘ of ‘Iedere klant bekent kleur‘ haal ik veel voldoening uit het goed informeren van de lezer. Ik krijg hier een natuurlijke high van en mijn enthousiasme schiet meestal al door het plafond voordat er een letter op papier staat. Nog twee voorbeelden zijn ‘Remington Haarstylers‘ en ‘Kenwood Keukenmachines‘ die ik schreef in opdracht van Reshift.

Reviews

Hoeveel is een positieve review jouw waard? Nee grapje natuurlijk. Laten we eerlijk zijn, geen één product of dienst is perfect maar mijn reviews zijn er voornamelijk om de positieve kanten te benadrukken. Lees ‘De Groene Kneusjesbox‘ of ‘Mega Food Stunter‘ eens. Ik ben niet gevraagd om deze reviews te schrijven, deze kwamen uit eigen beweging.

Presentatie

En hoe kun je jezelf beter presenteren door bijvoorbeeld een website. Laat ik nou net samen met mijn man een klein hosting bedrijf hebben waar wij ook websites leveren. Ik kan een website voor je plaatsen, maken en de website voorzien van duidelijke teksten. Over multifunctioneel gesproken!

Het mag ook wat anders zijn.

Ook al bied ik hier een variatie van diensten aan, het kan altijd zo zijn dat nou net het gene wat jij zoekt hier niet tussen staat. Geen probleem, alles is bespreekbaar. Om met mij samen te werken of een opdracht te bespreken kun je contact met mij op via het contactformulier.