Gemakkelijk vloeibare medicijnen geven aan je baby.

Niemand hoopt dat het nodig is maar soms is er geen andere optie dan medicijnen geven aan je baby. Vaak komen medicijnen voor de baby in zetpil vorm. Denk aan paracetamol etc. Maar sommige medicijnen komen in vloeibare vorm en meestal is het niet zo een succes die rectaal in te brengen.
Geregeld wordt er een lepeltje bij geleverd, dit doen ze ook nog weleens met vitaminedruppels. Dit gaat bij mij vaker fout dan goed. Ze tuffen het weer uit, houden hun lippen stijf op elkaar of draaien moment suprême hun hoofd weg. En stop je het in hun flesje, drinken ze hun flesje niet helemaal leeg. Weet je nog niet of ze alles binnen gehad hebben. Dit. Moet Makkelijker.

En dat kan. In onderstaand filmpje zie je hoe je binnen een paar seconden je baby met alle gemak zijn of haar vloeibare medicijnen kan geven met de zekerheid dat ze alles binnen krijgen. Kijken op eigen risico. Volgens mij was mijn haar nog niet eens uitgeborsteld.

Kon jij deze lifehack al? Deel het vooral en maak het leven van nieuwbakken moeders en vaders net even iets makkelijker.


Heb je genoten van dit artikel? Je kunt dit artikel waarderen door een donatie te doen. Zo hoef ik mijn artikelen niet achter een betaalmuur te plaatsen. Dan kunnen deze toegankelijk blijven voor iedereen en kan ik dit soort artikelen blijven schrijven.

Alvast bedankt!

Totaal: € -