Kerstkaarten van de Fotofabriek.

Een tijdje terug mocht ik een aantal retro fotokaarten uitproberen van de Fotofabriek. Deze keer benaderde de Fotofabriek mij voor een aantal persoonlijke kerstkaarten die ik naar eigen wens kon ontwerpen.

Aangezien de afgelopen 1,5 jaar voor iedereen pittig is geweest is dit misschien de manier om je naasten te laten weten hoe graag je kerst samen viert, ze fijne dagen wenst en vooral de hoop dat 2022 beter gaat worden dan de twee voorgaande jaren.

Maak het persoonlijk

In mijn vorige blog over de helemaal bij deze tijd passende retrofoto’s van de Fotofabriek heb ik kort uitgelegd hoe makkelijk het is zelf jouw eigen foto’s te uploaden, bewerken en daar een persoonlijk eindproduct van te maken. Daarom ga ik daar in dit blog niet verder op in. Heb je het gemist? Kun je dat hier teruglezen.

Terug naar de kerstkaarten. Of gewone kaarten. Je kunt ze zo mooi, grappig, lelijk of bijzonder maken als dat je zelf wilt. Ik ging deze keer voor een vleug humor in onze kerstkaart. Hebben we hard nodig. En het doet niemand pijn soms hard te moeten lachen.

Variatie genoeg

Het fijne van deze website is dat alles al prefab klaar staat. Je kunt natuurlijk ook altijd jouw eigen creatieve geest loslaten op jouw persoonlijke kerstkaarten, echter heb ik de creativiteit van een zwabber zonder water en is het fijn dat er voor mensen zoals ik al volledig kant en klare ontwerpen zijn gemaakt. De keuze is reuze want de speciaal voor jullie gemaakte ontwerpen lijken bijna wel oneindig en dat geeft het idee dat de kans erg klein is dat iemand anders ook met hetzelfde ontwerp aan de slag gaat. Dit geeft mij het gevoel een uniek en persoonlijke kaart te kunnen creëren. Daar houden mensen van. Uniek zijn. Dat heeft de Fotofabriek ook heel goed gezien en spelen daar perfect op in.

Niet alleen kerstkaarten

Niet iedereen heeft de behoefte geweldig mooie, unieke en creatieve kerstkaarten te maken. Je kunt ook ‘gewone kaarten‘ maken. Als je vrijgezel bent, of juist niet, voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Heb je er meteen een aantal. Scheelt ook weer verschillende kaarten schrijven. De een weet toch niet dat de ander ook een kaart van je krijgt en onder de inruk gaan ze zeker zijn. Want al jouw creativiteit zit in die kaart en daar scoor je altijd punten mee. Maar ook voor je (verjaardag) uitnodigingen, babyshower, genderreveal party, mannenavond, je ‘ik wil gewoon zomaar een kaartje sturen’ kaarten, trouwen en wat je dan ook kunt verzinnen om een kaart voor te maken. Het kan echt niet gek genoeg bij de Fotofabriek.

Kosten

Prijzen draai ik niet omheen en daarom hier een kleine opsomming van de kaarten.

Als je gaat voor een setje kerstkaarten, enkel A6, staand of liggend (8 stuks) betaal je maar € 6.99.
Deze prijs geldt ook voor een setje gewone kaarten, enkel A6, staand of liggend (8 stuks).

Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om voor andere formaten kaarten kiezen, dubbel, enkel, A5 etc. Vanzelfsprekend is dit voor een meerprijs.

Op dit moment, tijdens het schrijven van dit artikel op 23 november 2021, is er geen lopende kortingsactie. Echter!!! Weet ik uit betrouwbare bronnen dat er na het vertrek van onze goedheiligman, de Sint der Sinten, weer een leuke actie start bij de Fotofabriek voor deze (kerst)kaarten. Zeker iets om in de gaten te houden.

Tot die tijd is er een leuke Black Friday sale op een aantal geselecteerde producten zoals een gedrukte kerstbal vanaf € 8.39 of een eigen tegeltje vanaf € 4,-. De andere aanbieding vind je hier.

EN! Als je op deze pagina iets verder naar beneden scrolt vind je nog een paar leuke Sinterklaasaanbiedingen met 25% korting.

Al met al kan ik wederom de Fotofabriek aanraden om je kaarten te ontwerpen. Is het niet voor de goede kwaliteit die ze leveren, is het wel omdat ze de kennis en expertise die zij in huis hebben. Indien er iets niet goed lijkt aan de kaart of enige twijfel is of de kaart wel zo hoort zijn zij attent genoeg je daarop te wijzen en eventueel aan te passen. Ze zijn niet voor niets als beste getest door AVROTROS Radar. Daarnaast zijn ze duurzaam en proberen zij ook steeds duurzamer hun kaarten te produceren. Iets waar ik alleen maar achter kan staan.


Vind je dit artikel interessant? Je kunt dit artikel waarderen door een donatie te doen. Zo hoef ik mijn artikelen niet achter een betaalmuur te plaatsen. Dan kunnen deze toegankelijk blijven voor iedereen en kan ik dit soort artikelen blijven schrijven.

Alvast bedankt!

Totaal: € -