Mega Food Stunter deel 2 en 3

Het is alweer een tijdje terug dat ik een review schreef over de Mega Food Stunter. Er is in de tussentijd een hoop veranderd. Niet bij mij maar bij MFS. Zo is er een vernieuwde website, een ander bestelproces en een bonussysteem (for the record mensen van MFS, dat is 1 woord).

Wij hebben de afgelopen periode niet 1 maar 2 keer besteld bij MFS maar aangezien ik vorige keer te lui was er nog een review over te schrijven doe ik nu deel 2 en 3 in een. Ik ga voor een ere plaats op de website van deze, tegen voedsel verspilling, onderneming. Voor degene die mijn vorige review niet gelezen hebben vertel ik eerst nog even in het kort wie of wat MFS is.

Nou vertel, wat is Mega Food Stunter?

MFS is een opkoper van eten. Je kan het vergelijken met de Action die artikelen koopt die tegen de houdbaarheidsdatum oplopen, uit het assortiment zijn gehaald of vervangen zijn door een ‘betere’ versie. En wie houdt er nou niet van de Action?

MFS doet het beter dan dat en speelt hierbij prima in op verspilling van eten. Iets wat de afgelopen jaren (gelukkig) een steeds beter besproken onderwerp wordt in de wereld. Restaurants stellen veel eisen aan eten, een seizoen wat verloopt of eten wat nog maar een maand houdbaar is. Hun filosofie, direct van hun website afgehaald, is als volgt:

Bovenstaand heb ik letterlijk gekopieerd vanuit mijn vorige review. Luier dan dit ga je het niet vinden, net zo lui en gemakzuchtig als dat je kunt bestellen bij MFS.

Ja-ja, vertel nu maar over de bestelling.

Oke oke, rustig maar. Wat ik al zei, we hebben de afgelopen maanden 2 keer besteld. 1x begin juni en 1x eind augustus jl. Laten we starten bij juni.

In juni kochten wij:

– 10 kilo spinazie (ja echt, 10 kilo) á € 10,-
– 2x vlees-mix pakket á € 35,- de stuk
– Mama pizzeria pizza pakket á € 25,-
– Voordeel IJs-pakket á € 20,-
Met een totaalbedrag van € 115,-.

Ik hoor jullie denken. ‘What de fuck moet je moet 10 kilo spinazie!’. Dat dachten wij ook maar ik ben er gek op en ik dacht dat komt wel op. Het fijne is dat het in een grote doos zit en het verdeelblokjes zijn. Ik heb nu al een paar keer een spinazietaart gemaakt en als ik een beoordeling mag delen van mijn zwager, die een keer meeat en bijna nooit groenten eet: ‘Omnomnomnomnom’. Indien er interesse is naar het recept mag je die altijd bij mij opvragen! Doe ik. Voor jullie.

We bestelden 2x een vleespakket. Wij willen de vrieskist graag vol en zoals je op de foto’s kunt zien waren dat zeer gevarieerde pakketten. Er is een reden dat wij einde augustus pas weer bestelden, toen was al het vlees op. Natuurlijk hebben wij tussendoor ook gewoon in de supermarkt vlees gehaald. Maar ook daar ben ik een bespaar-trut en haal ik daar alleen vlees waar een 35% kortingsticker op zit om verspilling tegen te gaan.

Even wachten. PIZZA!

Wat een vreselijk niet originele titel om te beginnen over de pizza’s. Maar ga hier even voor zitten mensen. Er zaten ca 25 pizza’s in een pakket van € 25,-… Ik hoef de rekensom niet te maken toch? Sommige waren puur alleen bodems maar de meeste waren goed gevuld. En die vierkanten…. Die vierkanten…Terwijl ik dit typ schieten er kleine traantjes van plezier en herinnering in mijn ogen. Die vierkanten pizza’s zijn zo vreselijk lekker! Ik had ze nog nooit gezien, geproefd of over gehoord maar ik ben verpest. Echt tot op het bot toe verpest. Een pizzagasme noem ik ze. Als je dan iets gaat bestellen bij MFS, bestel dan die pizza’s mee.

Ijs!

Nu moet ik even een hartig woordje spreken met de mensen van MFS. Waarom doen jullie dit? Waarom verkopen jullie dit soort pakketten ijs? Ik moet mensen nu continue uitleggen dat die zwangerschap kilo’s blijven hangen. Dat het bij een tweede nu eenmaal langer duurt. Wat die mensen niet weten is dat ik met gemak in mijn eentje een doos Kinder Bueno ijs weg zit te werken. Ik heb gegeven moment dozen met ijs weggeven aan mijn ouders anders at ik alles zelf op. Schande dat jullie mensen zo in de verleiding brengen en kilo’s aan laten komen door zulk lekker ijs te verkopen. Je ziet op de foto’s ook grote bakken. Grote bakken schepijs ja! Mijn man en oudste zoontje zijn jullie daar dankbaar voor. Dit had ik voor dit bedrag nooit kunnen kopen in een supermarkt of groothandel.

Deel 3!

Eind augustus was alles eindelijk zo een beetje op, behalve het ijs, dat was veel eerder al op. De keuze was snel gemaakt weer bij Mega Food Stunter te bestellen. De vrieskist staat er niet voor niks en een lege vrieskist is een ongelukkige vrieskist.

In augustus kochten wij:

– Vleespakket 18 kg á € 75,-
– Mama pizzeria pizza pakket á € 25,-
– 36 Dame Blanche ijs-bekers á € 5,-
Met een totaalbedrag van € 105,-.

Ik hoef denk ik niet uit te leggen waarom we nogmaals een pizza pakket besteld hebben. Dat ga ik ook niet doen (propt nog een stuk pizza in haar mond).

Het mooie van MFS is dat de pakketten altijd gevarieerd zijn. Dit vleespakket is een pakket waar wij zeker een maand van kunnen eten. Er zat dit keer een hoop vlees bij die je normaal ook in de supermarkt zou kopen. Dat wordt de aankomende tijd lekker veel pasta eten. Maar dit keer zat er ook grillworst en iets wat lijkt op buikspek? Mijn man had het niet meer toen we dit pakket openden.

De ijsjes die we besteld hadden zaten de vorige keer in het ijs-pakket en uit angst dat niet alles in de vriezer zou passen, kochten we alleen een doos Dame Blanche ijsjes. Wij kunnen de komende maand(en) weer door!

Even over de website…!

En nu komt het stukje bitch slap. Want ik ga nu even heel eerlijk zijn, mensen van Mega Food Stunter. Er kan een hoop beter. De producten zul je mij niet over horen klagen, het assortiment is variërend en dat is voor mij ook een reden te blijven bestellen bij jullie. Jullie website is af en toe een doorn in het oog. Niet qua kleur of lay-out maar de ervaring. En ervaring is alles! Niet alles werkt altijd, de website ligt er vaak uit of een link werkt niet. De nieuwe website is veel te snel gelanceerd. Er zaten nog een hoop haken en ogen aan waar Kapitein Haak jaloers op zou zijn. Als je dan een nieuwe website lanceert zorg dat die helemaal getest is voordat het online gaat. Oke, dat nu even ter zijde want gedane zaken nemen geen keer. Wat nog wel een keer kan hebben, zijn de productbeschrijvingen… En ik ben de laatste taalnazi op de wereld die iemand corrigeert maar het is zo. ontzettend. storend. Taalfouten, grammaticale fouten of beschrijvingen die slaan als een lul op een drumstel. Dit komt enorm onprofessioneel over terwijl jullie zo goed bezig zijn. Is er misschien een mogelijkheid een tekstschrijven in te huren die jullie kan helpen deze teksten goed, duidelijk en concreet neer te zetten. Iemand die verstand heeft van sales teksten. Iemand die weet hoe je producten verkoopt. Een tekstschrijfster die jullie hoog heeft zitten, en daarom regelmatig bij jullie bestelt, dat zij jullie graag verder wil helpen… Hmmmm… Zou er iemand zijn… (HINT! HINT!)

Conclusie.

Moet ik echt nog een keer een conclusie schrijven? Want die is hetzelfde als de vorige keer. Wij zijn zeer, maar dan ook zeer, tevreden met Mega Food Stunter. Ook ik zit in de Facebookgroep en lees ook dat het soms niet goed gaat. En dat kan! Geen een bedrijf is perfect! Gelukkig niet zeg! Het jammere is dat je, zoals bij alle ondernemingen, het alleen leest als het niet goed gaat. Als ik een tip mag geven over het negatieve commentaar? Doe dit opbouwend, kom met een oplossing in plaats van iedereen de huid vol te schelden. Dat het bij ons alle keren goed is gegaan is toch een teken dat het wel kan. We leven nu in een bizarre tijd door de corona. Er wordt tig malen meer besteld bij MFS dan eerst gedaan werd. Geef hun ook even de tijd te wennen aan dit succes en te wennen aan een mega groei van het bedrijf. Niemand dwingt jou te kopen bij Mega Food Stunter en als het meerdere keren mis gaat bij jou dan is het begrijpelijk dat je ergens anders gaat kopen. Doe dit dan met klasse en houdt de eer aan jezelf.

Tot de volgende bestelling Mega Food Stunter! Ik kijk er naar uit!

Heb ik jou ook enthousiast gemaakt voor de Mega Food Stunter? Bezoek dan snel hun website www.megafoodstunter.nl.

Ik ben in geen enkele vorm gevraagd of beïnvloed om deze review te schrijven voor Mega Food Stunter. Ik heb de pakketten zoals boven beschreven zelf besteld en het volledige bedrag betaald. Deze review bestaat volledig uit mijn eigen eerlijke mening over Mega Food Stunter.

Daar wil ik nog even 1 ding aan toevoegen. Ik werk niet voor MFS. Na mijn laatste review werd ik benadert door mensen die een klacht indiende en 1 persoon ging zelfs zo ver dat ik een bedreiging kreeg, gericht naar hun, omdat er dingen mis gegaan waren. Doe dat even niet ofzo. Ik kan daar niks mee.


Heb je genoten van dit artikel? Je kunt dit artikel waarderen door een donatie te doen. Zo hoef ik mijn artikelen niet achter een betaalmuur te plaatsen. Dan kunnen deze toegankelijk blijven voor iedereen en kan ik dit soort artikelen blijven schrijven.

Alvast bedankt!

Totaal: € -