Weekaanbieding week 42

Een greep uit de scherpste aanbiedingen van week 42. Luiers, wasmiddelen, drogisterij artikelen en alcohol. Ik heb een kleine, scherpe selectie gemaakt. Veel shopplezier!

*sommige aanbieders zijn in samenwerking met Jennifer Schrijft

Na een kleine peiling gedaan te hebben op Twitter of er behoefte is aan een blog met knalaanbiedingen waag ik het er op dit blog te schrijven. We blijven gierige Hollanders en getipt worden op een goede aanbieding wordt niemand slechter van. En dan heb ik het niet over dat je lekkere lapje vlees in de aanbieding is bij jouw favoriete supermarkt. Nee. Ik spreek over dat dat lekkere lapje vlees ergens zo strak in de aanbieding is dat je gek bent als je er niet een extra blokje voor om rijdt. Het ligt er natuurlijk aan wat er per week weer te vinden is, je kunt zelf ook begrijpen dat ik niet voor honderden artikelen de aanbiedingen ga opsnorren. Heb je zelf wel tijd en zin door alle folders te neuzen? Onderaan dit blog staat een link waar je deze folders kunt vinden, met nog wat andere handige links en de folder van de week met de beste aanbiedingen op dit moment.

Let wel dat de aanbiedingen die ik hier mee neem grotendeels A-merken zijn. De zogenoemde B en C merken zijn altijd al scherp geprijsd en daar loop ik ook graag mee de winkel uit. Toch ben ik met een aantal dingen een luxe poes en moet en zal ik een A-merk hebben. Denk hierbij aan:

 • Koffie, ik weiger slootwater te drinken. Ons vaste merk is Douwe Egberts.
 • Luiers, Pampers of Zwitsal werkt voor ons het beste. Dit zegt niet dat huismerken niet goed zijn, ik lees daar goede reviews over.
 • WC papier, ik kan m’n poenie niet afvegen met tweedehands toiletpapier. Ik heb het geprobeerd met goedkopere merken maar mijn voorkeur gaat uit naar Page of Edet. Al moet ik zeggen dat het toiletpapier van de Lidl ook erg zacht en betaalbaar is.
 • Wasmiddel, wij gebruiken standaard Ariel als wasmiddel en Robijn voor wasverzachter. Kinderhuidjes zijn erg gevoelig en ik merk dat met deze wasmiddelen geen huidirritatie optreedt.
 • Cola, dit is alleen Coca-Cola. Andere cola komt er hier niet in. Punt.

Laten we beginnen!

Normaal zou ik hier dan starten met aanbiedingen omtrent eten en vooral vlees. Want vlees is duur. Punt. En ook al is het beter voor het milieu als we allemaal zouden stoppen met vleeseten, is dit niet de discussie die ik nu wil voeren. Wij houden ook van een lekker stukje vlees en kopen dit eens in de zoveel tijd groot in via Mega Food Stunter. Deze organisatie zet zich in tegen voedselverspilling en heeft hele scherpe prijzen. Win-win zou ik zeggen. Als ik vlees haal in de supermarkt dan zijn het de verpakkingen met een 30% kortingssticker er op. Die zijn meestal houdbaar tot die of de volgende dag, thuis verpak ik die in porties van 3 en die gaan de diepvries in. Tegen voedselverspilling, kleine moeite.

Dit geldt ook voor kleding. Ik ben een groot fan van de kringloopwinkel en schaf kleding voor onze kinderen voor 90% aan in een kringloopwinkel. Dingen die we nieuw kopen zijn ondergoed, schoenen en onesies. En ja ik ga ook weleens overstag voor een super leuke outfit. Vaak doe ik dat wel in combinatie met mijn Ouders Van Nu Voordeelpas. Deze pas kost € 14.95 per jaar en je krijgt hiermee bij tig winkels korting op veel producten. Als je een beetje geregeld online shopt heb je de kosten voor deze pas er binnen no-time uit!

Om het jullie makkelijk te maken vind je hieronder een lijstje met onderwerpen. Als je daarop klikt ga je direct naar de aanbiedingen van jouw keuze. Hoef je niet te zoeken, scheelt tijd en tijd is geld.

Luiers/luierdoekjes
Wasmiddelen
Drogisterij
Alcohol(vrij)
Folders

Luiers/luierdoekjes

Aanbiedingen voor luiers kan ik een hele avond voor zitten. Aangezien ik twee spruiten in de luiers heb, is dit wel het gene waar ik moeite voor wil doen zoveel mogelijk te besparen. Bereken de luiers altijd per stuk. Een aanbieding kan nog zo mooi lijken maar het is de stuk prijs die de aanbieding maakt. Als ik het over Pampers heb zijn de volgende stuksprijzen goede en zeer scherpe aanbiedingen:

 • Maat 1: 0.9ct-0.11ct
 • Maat 2: 0.12ct-0.15ct
 • Maat 3: 0.16ct-0.18ct
 • Maat 4: 0.19ct-0.21ct
 • Maat 5: 0.21ct-0.25ct
 • Maat 6: 0.24ct-0.28ct

  Luierbroekjes zitten rond diezelfde prijs. Vind jij de luiers goedkoper heb jij een zeer scherpe deal te pakken!

Als je luiers online besteld, let er wel even op of je nog verzendkosten bepaald onder een bepaald bedrag anders is de aanbieding toch geen aanbieding. Kijk dan of je meerdere aanbiedingen tegelijk van dezelfde site kan pakken om verzendkosten te vermijden. Bol.com heeft ook regelmatig goede aanbiedingen voor luiers. Als je dit combineert met een Select abonnement kan dit een groot verschil maken in de prijs. Aangezien er al veel websites bestaan die prijzen van luiers vergelijken zet ik hier een lijstje neer van een aantal sites die ik hier ook voor gebruik en een aantal aanbiedingen die er uit springen.

Vergelijkingssites:

Luiers:

 • Kruidvat NewBorn maat 1 336stuks € 36.50/€ 0.11ct/pst bij Kruidvat (Normaliter deel ik geen aanbiedingen van huismerken maar de maat 1 aanbiedingen van de A-merken zijn erg nihil deze week)
 • Pampers Premium Protection maat 1 216stuks € 27.16/€ 0.13ct/pst bij Bol.com (Ik vind dit persoonlijk geen echte knalaanbieding maar het is de goedkoopste A-merk aanbieding die ik nu zo kan vinden)
 • Pampers Premium Care maat 2 264stuks € 32.15/€ 0.12ct/pst bij Onlineluiers.com (Dit is een uitverkoopsactie, op=echt op)
 • Pampers Premium Protection maat 2 240stuks € 32.43/€ 0.14ct/pst bij Bol.com
 • Pampers Premium Care maat 3 120stuks € 18.99/€ 0.16ct/pst bij Babydrogist.nl
 • Zwitsal luiers maat 4 62stuks € 9.99/€ 0.16ct/pst bij Plein.nl (Dit is de beste aanbieding!)
 • Pampers luierbroekjes maat 5 65stuks € 14.99/€ 0.23ct/pst bij Plein.nl
 • Pampers Baby Dry Pants Maat 6 84stuks € 20.35/0.24ct/pst bij Onlineluiers.com (Echt. Pak deze aanbieding als je kunt. Goedkoper ga je deze niet vinden)
 • Etos heeft deze week een 2+2 gratis aanbieding op luiers. Let hierbij wel op de prijs per stuk!
 • Kruidvat heeft deze week stapelaanbiedingen op luiers. Hoe meer je koopt, hoe meer korting. Let wel op de prijs per stuk!

De A-merken doekjes loopt eigenlijk ook altijd wel ergens een aanbieding. Ik heb onderstaande merken alle drie geprobeerd. Mijn persoonlijke voorkeur blijft de Pampers doekjes Fresh clean doekjes. Die schaf ik altijd aan in bulk, de 12×52 doekjes verpakkingen en betaal nooit meer dan € 14.95 voor die verpakking. Hetzelfde geldt voor de Zwitsal. Ik vind deze doekjes helaas wat te dun en scheuren iets sneller dan de Pampers. De Huggies zijn wel goedkoper te vinden maar ik vind deze doekjes erg nat, het maakt ook niet welke soort ik neem, ze drijven naar mijn mening. Toch is het geen slechte kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaalt.

Doekjes:

Wasmiddelen

Wasmiddelen:

Wasverzachter:

 • Silan Magic Magnolia wasverzachter 168 wasbeurten € 10.76/€ 0.06ct per wasbeurt bij Bol.com
 • Robijn Spa Sensation wasverzachter 240 wasbeurten € 20.99/€ 0.09ct per wasbeurt bij Bol.com
 • Robijn Creations Leeuwebekje en Patchouli 120 wasbeurten € 6.67/€ 0.06ct per wasbeurt bij Plein.nl (Let wel dat je 4 flacons aan moet schaffen wil je de € 0.06ct per wasbeurt hebben)

Drogisterij

Persoonlijk ben ik groot van van Plein.nl. Bij Plein vind je dagelijks scherpe aanbiedingen voor allerlei verzorgingsproducten. Voor 22u besteld, is morgen in huis en gratis bezorging bij bestellingen vanaf 35,-. Als ik ga shoppen voor luiers lukt het mij dan ook niet om alleen maar voor dat naar Plein te gaan. Er eindigen altijd wel extra aanbiedingen in mijn mandje. Het grote voordeel vind ik dat je ook bij Plein.nl korting krijgt in combinatie met je Ouders Van Nu Voordeelpas, niet alleen voor de reguliere spullen maar ook op Pampers krijgt je een korting van € 5,- samen met de pas. Let wel dat je dan minimaal € 50,- aan Pampers producten moet aanschaffen maar daar zit je zo aan. Hier vind je de beste Plein.nl aanbiedingen, ik zal hieronder dan ook geen aanbiedingen meenemen van Plein.nl want dan heb ik aan 1 blog niet genoeg.

Tandpasta:

Shampoo

Toiletpapier

 • Page toiletpapier 18 rollen € 3.99/€ 0.22ct/pst bij de Vomar (Alleen geldig van 15-17 oktober, zeer scherpe prijs)
 • Edet Toiletpapier 2 laags 24 rollen € 4.99/€ 0.21ct/pst bij de Dekamarkt (Leverbaar vanaf 15 oktober)

Alcohol(vrij)

Er wordt steeds minder alcohol gedronken en alcoholvrij wordt steeds meer gedronken. Hieronder de beste deals van deze week. Drink verstandig, drink met mate(n). Geen 18? Geen alcohol! Let wel, de prijzen hieronder vermeldt zijn zonder statiegeld.

Bier:

Jupiler 2 kratten van 24 flesjes voor € 17,- bij de Dirk
Amstel 1 krat van 24 flesjes voor € 8.79,- bij de Vomar
Brand 2 kratten van 24 flesjes voor € 17,- bij de Dirk
Hertog Jan 3 kratten van 24 flesjes voor € 29.97 bij de Albert Heijn (Dit is een zeer scherpe aanbieding!)

Wijn:

Park Villa wijn 6 halen 3 betalen € 16.50 bij de Deen
Alamos Albec of Chardonnay 40% korting € 5.99 bij de Gall&Gall (Naar wat ik heb begrepen is dit een uiterst goede wijn)

Folders

Dit is voor deze week mijn greep uit de aanbiedingen die ik de aandacht waard vind. De folder van de week wil ik graag toewijzen aan de Vomar. Een berg nuttige aanbiedingen waar je met goed budgetteren voor weinig geld de hele week boodschappen in huis kan hebben.

Voor alle folders kun je altijd kijken op de website van Reclamefolder.
Voor het bekijken en bestellen van pakketten vlees kun je kijken op de website van Mega Food Stunter.


Heb je genoten van dit artikel? Je kunt dit artikel waarderen door een donatie te doen. Zo hoef ik mijn artikelen niet achter een betaalmuur te plaatsen. Dan kunnen deze toegankelijk blijven voor iedereen en kan ik dit soort artikelen blijven schrijven.

Alvast bedankt!

Totaal: € -